Fysio Volkers Sneek gaat een samenwerking aan met S.L.T.C de vliegende bal.

Voor komende 3 jaar is er een contract getekend tussen S.L.T.C de vliegende bal en Fysio Volkers Sneek. Monique Volkers, eigenaresse van de fysiotherapie praktijk is al jaren bekend met het spelletjes tennis en tevens lid van de vereniging. 

Monique Volkers is een enthousiaste en ambitieuze fysiotherapie die sinds begin 2019 haar eigen praktijk heeft. Naast fysiotherapie is ze sportmasseur en zijn haar specialisaties zowel dry needling en medical taping. 

Monique Volkers: ‘’ Als sporter weet ik het als geen anders hoe zwaar vervelend het kan zijn om met een blessure rond te lopen en wil je graag weer je sport zo snel mogelijk kunnen uitvoeren. Hierin wil ik ook in het tennis een rol spelen, maar daarnaast ook meer educatie geven over bijvoorbeeld de belangen van een goede warming-up en cooling down.’’

Monique zal in eerste instantie eens per maand op het park te zien zijn voor een gratis inloopspreekuur. Houdt de website in de gaten voor de actuele tijden en dagen dat ze aanwezig is. Uiteraard is ze ook beschikbaar om buiten deze momenten je te kunnen ontvangen op de Harmen Sytstrastraat 6A in Sneek, waar de praktijk gevestigd is.

Ook leuk om te vermelden is dat Monique aanwezig zal zijn tijdens de clubkampioenschappen. Niet alleen om zelf mee te doen, maar ze zal ook beschikbaar zijn voor de eventuele blessures die tijdens dit toernooi zullen gebeuren.  

WhatsApp chat